Tule tutustumaan

Meriniitynkatu 8, Salo

Ota yhteyttä

02-721 2100

Täysin uusi Mitsubishi Colt! HINTA ALK. 19 900€

Luotu kaupunkiin ja maantielle

Kaupunkiautojen ikoni on uudelleensyntynyt. Täysin uusi Mitsubishi Colt on kompakti hatchback, jonka ketterä ajettavuus tekee siitä loistavan ajoneuvon kaupungissa liikkumiseen. Arkeasi helpottamassa ovat lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka tekevät ajamisesta vaivattomampaa ja turvallisempaa. 

5 vuoden takuu ja 8 vuoden ajoakun kapasiteettitakuu

5 vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuu ei pelkästään tuo mielenrauhaa sinulle, vaan sen mukana saat myös 8 vuoden tai 160 000 kilometrin ajoakun kapasiteettitakuun sekä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun veloituksetta.*

 OminaisuudetHyödyt
COLT BENSIINI6-vaihteinen 1.0-litrainen 3 sylinterinen DOHC  turboahdettu polttomoottori, manuaalivaihteistolla.Turboahdin tekee kompaktista moottorista entistä ketterämmän ja taloudellisemman ajaa. Matalat CO2-päästöt.
COLT HYBRID
1.6-litrainen polttomoottori + sähkömoottori, automaattivaihteistolla.Itselataava täyshybridimoottori. Mahdollistaa ajon pelkällä sähköllä matalissa nopeuksissa. Vähäisemmät päästöt kuin kevythybridissä. Hiljaisemmat moottoriäänet.

Vakiona alkaen mallissa: LED ajovalot, peruutuskamera, avaimeton käynnistys +kulku, älypuhelimen langaton lataus, Android auto & Apple Car play + kattava turvavarustelu

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sijainti
Aukioloajat
huollon Aukioloajat
Sijainti